Rossz belső klíma

Az elhasználódott, rossz levegő nem csak különböző testi panaszokat okozhat, hanem az épületben, az otthonunkban is kárt tehet.Ha nem szellőztetünk elég gyakran, akkor a belső levegő egy idő után elhasználódik. Ennek leggyakoribb jelei a nedvesség és pára az ablakokon. Ha ez az állapot tartósan fennáll, akkor a nedvesség, a vizesedés következtében megtelepszik otthonunkban a penészgomba. Ha nem elégséges a szellőztetés, először csak annyit veszünk észre, hogy “nehéz” odabent a levegő, de az elhasználódott levegő hatással van az egészségünkre és a hangulatunkra is: alvászavarokat okoz, fejfájást és koncentrációs nehézségeket, még a gyerekek viselkedését is befolyásolja. Ha megjelenik a penészgomba, az már asztmát vagy allergiát eredményezhet.

Az otthon levegőjében lévő nedvesség ugyanakkor fontos is. Az sem jó, ha a levegő túl száraz, mert az irritálja a nyálkahártyát.

Amikor az otthon belső klímáját egy szellőztető berendezéssel feljavítjuk, a család is jobban fogja magát érezni, és több betegség előfordulásának esélyét is minimalizálhatjuk.

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom