Nedvesség és penészgomba

Mire számíthatunk, ha reggelre bepárásodnak az ablakaink? Sajnos nem szokatlan látvány. Ha nem szellőztetünk eleget, nem is tűnik el a pára. A páralecsapódás biztos jele annak, hogy van mit javítani az otthon belső klímáján, mert ha a párásodást nem szüntetjük meg, hosszabb távon megjelenik a penészgomba, amelynek sajnos komoly kihatása van az egészségünkre. Olyan tüneteket produkálhat, mint a nyálkahártya-irritáció, fejfájás, fáradtság és koncentrációs zavarok. Ha valaki érzékeny a penészgombára, már jelentéktelen mennyiség is problémát okozhat. A penészgomba és más hasonló mikroorganizmusok milliónyi szabad spórát szórnak szét a levegőben, így azok az otthonában mindenhol megtalálhatók (legjellemzőbben persze a pincében). A nedvességet és a penészgomba elterjedését megfelelő szellőztetéssel és az otthon folyamatos higiénikus tisztántartásával lehet megakadályozni.

A szellőztetőrendszer alkalmas arra, hogy eltávolítsa a felesleges nedvességet a levegőből, így megelőzze a nedvesség miatt keletkező károkat.

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom