Lindab Inside

Lakásszellőztetési megoldások családi és társasházak számára a Lindabtól.

Az európai energiafelhasználás közel 40%-át lakóépületek adják. Az Európai Uniós elvárások szerint a környezet megóvása érdekében, lakóépületek építésekor, illetve felújításakor az épület energiafelhasználása és energiaveszteségeinek csökkentése is kiemelt jelentőségű feladat. Fontos megtalálnunk tehát a leghatékonyabb megoldást arra, hogyan minimalizáljuk a szennyezőanyag-kibocsátást és hogyan csökkentsük a felesleges energiaveszteséget úgy, hogy az egészséges beltéri klímát megőrizzük, és a beruházás költségei se növekedjenek.

A Lindab erre kínál megoldást – családi és társasházak számára – az energiatakarékos Lindab Inside lakásszellőztetési megoldásaival, a fenntartható jövő érdekében.

A Lindab által javasolt lakossági hővisszanyerő szellőztetőrendszer nem csupán javítja a beltéri levegő minőségét, de újra felhasználja az épületben keletkezett hő (elektromos berendezések, fűtés stb.) energiáját. A hővisszanyerő szellőztetőrendszer lényege, hogy a kifújt elhasznált levegő átadja a hőjét a beszívott friss levegőnek.

A Lindab lakossági szellőzéstechnikai csomag lényege az energiatakarékos és légtömör Lindab Safe® légcsatornarendszerben rejlik. A Lindab által javasolt megoldásokkal háztartásonként akár 7000 kWh energiát lehet évente megtakarítani. Mindezek mellett a rendszeren keresztül beérkező levegő pollenektől és egyéb káros anyagoktól is mentes. A szellőztetőrendszer kiépítése hosszú távú, biztonságos befektetés, karbantartása pedig egyszerű és nem időigényes.

Ha a Lindab Inside lakásszellőztetési megoldások csomagját választja, többet kap egy egyszerű energiahatékony légtechnikai rendszernél. A helyes tervezés és a szakszerű, precíz kivitelezés alapvető fontosságú egy tökéletes légtechnikai rendszer megvalósításához. Felmerülő kérdéseivel bátran keressen meg bennünket! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére. Figyelmébe ajánljuk továbbá országszerte elérhető tervező- és kivitelezőpartnereinket is. Partnereink a Lindab által fejlesztett CADvent tervezőprogrammal tudnak megbízható segítséget nyújtani a tervezésben, méretezésben, rendszeroptimalizálásban és a kivitelezésben is.

Cégünk arra törekszik, hogy vásárlói és partnerei számára jól használható termékeket, rendszereket és megoldásokat biztosítson. Amikor a Lindab termékei és megoldásai mellett dönt, bízhat azok kiemelkedő minőségében. A kutatás-fejlesztési folyamatok során több évtizedes tapasztalatunk felhasználásával partnereink ötleteit és igényeit is szem előtt tartjuk. www.lindab.hu

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom