Új termék – Lindab AIRY dekoratív légszelep

Új tervezésű Lindab AIRY légszelepünket nagyközönség előtt először 2014 áprilisában a svédországi Nordbyg vásáron mutattuk be. A bemutatkozás kitűnően sikerült.

A Lindab AIRY légszelep remek tervezésének köszönhetően új, nem szokványos dekorációs lehetőségeket nyújt. Az egyedi ízléshez igazodó szelep ugyanakkor jobb beltéri klímát biztosít. Alkalmazható új építésű légtechnikai rendszerek szerelésekor csakúgy, mint a meglévő légszelepek cseréjénél.  Az egyedülálló akusztikai jellemzők optimális zajszintet biztosítanak.

„A lakossági szellőztető rendszerek egyetlen látható részei a légszelepek. Ez volt a kiindulási pont, amikor az Airy tervezésébe kezdtünk. Sikerült egy valóban hatékonyan működő légszelepet alkotnunk, melynek zajkeltése is alacsonyabb az átlagosnál.” – mondta el Jan Hesel a termék ötletgazdája.

A szelep két részből áll: a szeleptest, amely három szabványméretben kapható és a frontlap, amely öt különböző alakban rendelhető és bármilyen színűre festhető vagy akár tapétával is bevonható.

„Végtelen tervezési lehetőséget biztosít, mindenkinek a saját ízlése szerint.” – mondta Jan Hesel.

Az alacsony zajszint kulcsfontosságú, hogy a lakók elégedettek legyenek, így ez a fejlesztési folyamat legfontosabb része volt. A Lindab Airy-t teszteltük a Lindab akusztikai laboratóriumában és az eredmény még a mi várakozásainkat is felülmúlta.

„Azon légszelepek közül, amelyekkel valaha találkoztam, egy sincs, amelyik az Airy zajszint mérésének eredményeit felülmúlja. Köszönhető mindez a szabadalmaztatott megoldásainknak” – mondta el az új termékkel kapcsolatos tapasztalatait Göran Hultmark, a Lindab Indoor Climate termékcsoport kutatási és fejlesztési vezetője, az Aalborg Egyetem docense.

A Lindab Airy egy innovatív és kreatív termék, amely tervezőinket is új megoldásokra inspirálja.

Termékünkkel kapcsolatos további információ honlapunkon található.

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom