Légcsere

A berendezés elszívja a nedvességet a párás helyiségekből (konyha, fürdőszoba, mosókonyha), és friss levegőt fúj be a többi helyiségbe. A kérdés már csak az, hogy mekkora legyen a légcsere, ettől függ a berendezés nagysága és üzemeltetésének gazdaságossága.

A beáramló levegőt a lakásban egy csőrendszeren keresztül osztja el a berendezés. A légcsere automatikusan történik, de ön is szabályozhatja igénye szerint a levegő mennyiségét.

A berendezés a nehéz párás levegőt a mennyezeten/padlóban lévő csőrendszeren keresztül szívja el. A levegő a kompakt szellőztetőgépbe kerül, ahol szűrőkön keresztül halad, majd ki a tetőre. A nedvesség eltávozik, a levegő hőjét viszont a rendszer visszanyeri és hasznosítja. A friss levegő szintén a szellőztetőgépbe érkezik egy tetőnyíláson vagy rácson – ha van pollenszűrő, akkor azon –keresztül, majd a távozó használt levegő visszanyert hője felmelegíti.

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom