Energiahatékonyság

A számok önmagukért beszélnek: a szellőztetőrendszer használatával kimutatható energiamegtakarítás keletkezik, ami természetesen pénzben is kifejezhető.

A szellőztetőrendszer használatával nem csak jobb belső klímája lesz, hanem a fűtésszámlája is alacsonyabb lesz a hagyományos ablaknyitásos szellőztetéshez képest, hiszen a berendezés újrahasznosítja a szoba belső hőjét. Az elektromos számla ugyanakkor kicsit meg fog növekedni, hiszen a berendezés elektromos árammal működik. De ennek ellenére a ház energiafelhasználása optimális marad.

Példa:

Szigetelt 140 m2-es sorház ellenáramú hőcserélővel ellátott szellőztető berendezése, amely a belső hő 80%-át újrahasznosítja, a teljesítménye 1000 J/m3. A ház átlagos földszintes sorház, konyhával, fürdőszobával, mosókonyhával és WC-vel.

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom