Környezetbarát tervezés irányelve, Ecodesign

Az ErP és Ecodesign 6. tétel magyarázata!

Az ErP az energiahatékonysággal kapcsolatos termékek összefoglaló neve. Az ErP-t a Környezetbarát tervezésről szóló irányelv (2009/125/EK) támasztja alá, amelynek célja az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának és a teljes energiafogyasztásnak a jelentős csökkentése 2020-ig.

Környezetbarát tervezésről szóló irányelv egyfelől támogatja az energia és energetikai termékek hatékony felhasználását és a rossz hatékonyságú termékek kivezetését, másfelől átláthatóbbá és érthetőbbé teszi az energiahatékony termékek energetikai adatait a fogyasztók számára.

A környezetbarát tervezésről szóló irányelv végrehajtását számos termékterületre osztották, úgynevezett fejezetekre amelyek elsősorban a jelentős energiafelhasználással rendelkező területekre fókuszálnak. Az Ecodesign 6. tételében a légtechnikai egységek szerepelnek; mégpedig a szellőztetés, a fűtés és a légkondicionálás, azok a területek amelyek az EU teljes energiafogyasztásának mintegy 15% -át teszi ki.

A Lindab légkezelő egységek méretezése, kiválasztása egyszerűvé válik.

Az új energiaellenőrző funkciót az AirCalc ++ szoftvercsomagunkba integráltuk, mivel az európai piacon gyártott valamennyi légkezelő egységnek 2018. január 1-jétől meg kell felelnie az ErP2018 követelményeinek./ Az új energetikai ellenőrzés az AirCalc++ kiválasztó-programon keresztül valósul meg, mivel 2018. Január 1-től minden az európai piacra gyártott légkezelő berendezésnek meg kell felelnie az ErP2018 követelményeinek.

Tudjon meg többet az ErP-ről kiadványunkból!

Vissza

A Lindab
világszerte

Online is
elérhető

Az újítás alapja
a fejlesztés

Partner
a fejlődésben

Rólunk mondták

IKEA

Az IKEA soroksári áruházában, Lindab légtechnika biztosítja a kellemes légkört!

ELI-ALPS kutatóközpont

A Lindab komoly műszaki hátteret biztosított, mely kulcsfontosságú volt a projekünk sikeres megvalósulásában.

Tüskecsarnok

A Lindab Safe anyag- és energiatakarékos, gyorsan szerelhető, biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető, tartós rendszer!

Ajánlatot kérek

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF-et.

Kérjen
ajánlatot

Az ajánlat kérés elküldésével elfogadom az ÁSZF -et.

+

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálja, hogyan gondoskodunk adatai védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Részletek
Elfogadom Elutasítom